Forbrugerrådet TÆNK Penge anbefaler lån fra Totalkredit

Totalkredit er billigst til sommerhuse

Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på sommerhuslån. Lånet fra Totalkredit er billigst og får en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Der er ingen tvivl om, at der er rift om sommerhusene i år, hvor mange overvejer, om sommerferien skal holdes i Danmark. Kaster man sig ud i et
sommerhuskøb, er det en god ide også at se på priserne på sommerhuslånet. Der kan nemlig være penge at spare, viser en ny prissammenligning fra Forbrugerrådet Tænke Penge.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet
Totalkredits priser med priser fra Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmark. I alle ni lånesituationer er Totalkredit billigst og får derfor en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Læs artiklen: Totalkredit er billigst til fritidshuse

Forbrugerrådet TÆNK Penge anbefaler tillægslån fra Totalkredit

Tillægslån fra Totalkredit har fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler”. De har sammenlignet prisen på at låne i friværdien, hvor lånet fra Totalkredit er billigst.

Når du får et
tillægslån hos [pengeinstitut navn], er det et lån fra Totalkredit. Dermed er du sikret et af de billigste og bedste lån på markedet. I en ny stor test har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet priserne på lån i friværdien og kårer Totalkredit som billigst i testen og tildeles et ’Anbefalet’.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge set på ni forskellige lånesituationer, og i otte ud af de ni lånesituationer i testen er Totalkredit billigst målt på de årlige omkostninger, når KundeKroner medregnes. KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån Totalkredit. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat og rabatten er indtil videre garanteret frem til 2021.

I et af låneeksemplerne er der mere end 33.000 kroner i forskel mellem det billigste og dyreste lån i testen, når man ser på de samlede omkostninger.

 Læs artiklen fra TÆNK Penge

Forbrugerrådet TÆNK anbefaler lån fra Totalkredit

Realkreditlån fra Totalkredit har fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler” i en stor prissammenligning.

Når du får et realkredit lån hos Skjern Bank, er det et lån fra
Totalkredit. Og dermed er du også sikret et af de billigste lån på markedet. Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler nemlig i en stor prissammenligning lånene fra Totalkredit.

I samtlige otte lånesituationer i testen er Totalkredit billigst målt på de løbende låneomkostninger til realkreditinstituttet, når KundeKroner medregnes. KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån Totalkredit. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2020.

I regneeksemplerne er der over 3.000 kroner at spare om året, hvis man ser på det billigste og det dyreste 5-årige afdragsfrie rentetilpasningslån med en belåningsgrad på 60 procent på 1,6 millioner kroner.

 Læs artiklen fra TÆNK Penge — Der ER prisforskelle på realkreditlån