Job i Skjern Bank

I Skjern Bank ved vi, at medarbejderne er et vigtigt aktiv, og der er derfor både plads til at tage initiativer og træffe selvstændige beslutninger. Vi har stolte traditioner og stærke rødder i det vestjyske lokalområde, og vi er vant til at snakke om tingene. Det gør vi bedst ved at være dus - både i måden vi tænker og samarbejder på.

Vi tilstræber altid at skabe rammerne om et attraktivt job, hvor der er fokus på en alsidig og uformel dagligdag. I Skjern Bank er det tilladt at have succes. Derfor tilbyder vi fordelagtige udviklings- og karrieremuligheder, så din faglige kompetence og baggrund bliver udfordret såvel praktisk som teoretisk. Hos os er dit faglige fundament vigtig – men dine menneskelige egenskaber er lige så vigtige.

Send din ansøgning til:
Marianne O. Østergaard
Banktorvet 3
6900 Skjern
9682 1317
moe@skjernbank.dk

Er der ikke en stilling, der matcher dine krav og kvalifikationer, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Erhvervsrådgiver i Skjern

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte erhvervschef Ole Gidsel på mobil 4098 4836 / mail til ogj@skjernbank.dk eller underdirektør Carsten Allerslev på 4081 6120 / mail til allerslev@skjernbank.dk.