Job i Skjern Bank

I Skjern Bank ved vi, at medarbejderne er et vigtigt aktiv, og der er derfor både plads til at tage initiativer og træffe selvstændige beslutninger. Vi har stolte traditioner og stærke rødder i det vestjyske lokalområde, og vi er vant til at snakke om tingene. Det gør vi bedst ved at være dus - både i måden vi tænker og samarbejder på.

Vi tilstræber altid at skabe rammerne om et attraktivt job, hvor der er fokus på en alsidig og uformel dagligdag. I Skjern Bank er det tilladt at have succes. Derfor tilbyder vi fordelagtige udviklings- og karrieremuligheder, så din faglige kompetence og baggrund bliver udfordret såvel praktisk som teoretisk. Hos os er dit faglige fundament vigtig – men dine menneskelige egenskaber er lige så vigtige.

Er du finansøkonom og ønsker en praktikplads, skal du oprette en jobagent her på siden.

Ledige stillinger


Er du vores nye finanselev?

Som finanselev i Skjern Bank tilbyder vi dig en bacheloruddannelse med løn hele vejen.  
Er du interesseret? så ansøg stillingen som finanselev i Skjern Bank via linket her på siden.   

Lidt om det at være finanselev i Skjern Bank:

ANSVAR OG LØN FRA FØRSTE DAG
Du vil fra den første dag i Skjern Bank få ansvar for dine egne opgaver. Du bliver en del af et stærkt team i afdelingen og skal sammen med dine kolleger løse forskellige opgaver. Hen af vejen vil du få ansvaret for dine egne kunder, som du skal holde kundemøder med – selvfølgelig med hjælp og sparring fra din mentor og de øvrige kolleger. Vi tror på, at den bedste måde at lære på, er selv at prøve teorien i praksis. Både i systemerne og overfor kunderne.

Startlønnen for en finanselev er pr. november 2018 ca. 16.000 kroner/måneden + 11 % pensionsbidrag. Herudover har du 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage. Når de to år som finanselev er gennemført vil din løn ligge på ca. 29.000 kroner/måneden, og du vil fortsætte med at stige de næste mange år.

FORLØBET
Elevuddannelsen varer 2 år, og veksler mellem skoleophold på Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg og det daglige arbejde i banken. Under skoleopholdene vil du være sammen med andre finanselever fra de øvrige banker i Danmark, så du har mulighed for at skabe dig et godt netværk. Skoleopholdene udgør ca. 50 dage ud af de 2 år.

Sammen med din mentor sørger vi for, at den teori, du lærer på skoleforløbet, bliver kombineret med praksis i dit daglige arbejde i banken. Arbejdsdagene i banken er meget forskellige, og du får lov til at være med hele vejen rundt om bankens kunder.

Et typisk elevforløb i Skjern Bank vil inkludere mindst en 3 måneders periode i en anden af bankens afdelinger. Det synes vi er rigtig godt, for selvom vi er én bank, så er vores afdelinger forskellige, og det giver dig den bedste læring at prøve kræfter med forskellige afdelinger, hvor kolleger og kunder ikke er de samme.

DIN UDVIKLING
Efter de to år som finanselev forventer vi, at du fortsætter din teoretiske uddannelse, hvor du har to muligheder.

En mulighed er at tage Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, som er et deltidsstudie, der varer 3 år. Når denne uddannelse er bestået, har du det samme teoretiske niveau som fx finansøkonom.

En anden mulighed er at læse en HD i finansiering. En HD tager 4 år og er delt op på HD 1. del og HD 2. del. Når du har bestået en HD, så har du en bacheloruddannelse.

Vælger du Akademiuddannelsen først, kan du herefter tage HD 2. del.

Uanset hvilken af de to uddannelser du vælger, så vil Skjern Bank finansiere dit studie og give dig opbakning til at gennemføre det.

Har du har spørgsmål til stillingen som finanselev, er du altid velkommen til at kontakte HR-assistent Marianne Østergaard på tlf. nr. 9682 1317 eller mail til moe@skjernbank.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!