Bliv kunde i Skjern Bank

Det er nemt at skifte bank, for vi klarer det hele for dig!

Du skulle ta’ og blive kunde i en personlig bank, hvor du altid er et kendt ansigt. Hvor du får din egen personlige rådgiver, som vil dig og din økonomi det bedste. 
Hvor du er en stor kunde i en lille bank og ikke omvendt. Vi har tid, når du har tid, så derfor kan du altid aftale tid til et møde mellem 8-20 på hverdage efter aftale.
Vi bakker op om dig, og det du brænder for!

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde i en lokal bank med nærvær og handlekraft!

Så nemt er det

Skal vi hjælpe dig med at blive kunde?

Vi ordner alt det praktiske for dig - også kontakten til din nuværende bank, og alt det med din løn, BS-betalinger, nye betalingskort, ny PIN-kode, Netbank m.v.

Book et møde via formularen her på siden, så ringer vi dig op og aftaler nærmere ang. en uforpligtende gennemgang af din økonomi. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller maile direkte til os - få direkte adgang til en rådgiver herunder.

Kontakt os direkte

FinansDanmark har udgivet en pjece om hvor nemt det er at skifte bank se hvor nemt det er lige her

Vi glæder os til at høre fra dig

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

Derfor er vi kunder i Skjern Bank...

Vi er kunder hos Anette i Skjern Bank, og det er vi rigtig glade for. Det er rart, at vi kender vores rådgiver, og at hun kender os. Den personlige kontakt er vigtig, og vi kan godt lide, at vi kan ringe direkte til Anette, som altid er hurtig med en tilbagemelding på vores henvendelser.

Ring til Anette eller en anden rådgiver i Skjern Bank, hvis du også ønsker personlig rådgivning fra en rådgiver, der kender dig og din økonomi.

Simone og Svend Nørlund Christensen
Indehaver af Hair by Nørlund, Varde

Kontakt en rådgiver direkte her