Logo

Bankens samarbejdspartnere

Ved værdipapirhandler samt investeringsforeninger

Skjern Bank anvender som bekendt en række samarbejdspartnere. Ved gennemførsel af en ordre på køb eller salg af værdipapirer, har Skjern Bank indgået en aftale om videreformidling af ordrerne med en række danske eller udenlandske værdipapirhandlere. Hvilken værdipapirhandler ordren vil blive videreformidlet til afhænger af, hvilken handler Skjern Bank vælger. Dette valg bliver truffet ud fra kriterier om, hvilken handler der kan tilbyde bedste pris, laveste omkostninger og den hurtigste eksekvering.

Via linket herunder kan du se en liste over de samarbejdspartnere Skjern Bank samarbejder med pt.:

Oversigt over samarbejdspartnere, værdipapirhandel

Foruden samarbejdspartnere i forbindelse med gennemførsel af værdipapirhandler, arbejder Skjern Bank sammen med en række investeringsforeninger. Vi har valgt at samarbejde med flere forskellige investeringsforeninger for at sikre størst mulig objektivitet og sikre, at vi kan tilbyde vore kunder det bredeste produktudbud og de bedste vilkår.
Skjern Bank kan modtage provision fra disse investeringsforeninger. Provisionen udbetales som et led i samarbejdet, hvor banken er forpligtet til at markedsføre partnernes produkter, uddanne medarbejdere og sikre en ensartet rådgivning. Nedenstående link viser listen over investeringsforeninger Skjern Bank pt. samarbejder med:

Oversigt over investeringsforeninger

Har du spørgsmål til reglerne for værdipapirhandel eller til samarbejdet med værdipapirhandlere og investeringsforeninger er du naturligvis meget velkommen til at kontakte din normale rådgiver eller bankens Finansafdeling.