Nem og enkel betaling med dit MasterCard og VISA-kort

Brug Google Pay på din Android telefon eller –tablet, og behold dine fordele ved dit MasterCard og VISA-kort. Google Pay er nem og enkel betaling, som virker med de Android-enheder, du allerede benytter. Dine kortoplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere og sikrere, at betale i butikker, i apps og på nettet.

For at kunne anvende Google Pay til betaling i butikker, skal din Android enhed have Android 5.0 eller højere, samt have NFC-chip.

Det er nemt at tilføje dit kort til Google Pay — sådan kommer du i gang

  • Hent og åbn Google Pay-appen

  • Gå til kortoversigten i din mobilbank  Min Skjern Bank
  • Tryk på ”Tilføj til Google Pay” ved det kort, som du vil tilføje
  • Accepter brugervilkår

Her kan du betale

Du kan bruge Google Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

    

Nem og enkel betaling

Google Pay er en nem og enkel måde at betale i butikker, i apps og på nettet med din Android telefon eller -tablet. Betalingen sker hurtigt, og du skal ikke bruge andet end dine sædvanlige Android-enheder. Ved betaling i apps og i netbutikker, er Google Pay også en hurtigere og nemmere betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette brugerkonti eller udfylde kontaktformularer.

Sikker og enkel betalingsform

Når du betaler med Google Pay, får dit kort specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode.

Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Googles servere og bliver heller ikke delt med den butik hvor du har handlet.

Spørgsmål og svar