Det største lån i din bolig

Stort set alle finansieringsløsninger herhjemme, der har noget med boliger at gøre, indeholder belåning fra et realkreditinstitut.

Her kan du belåne din ejerbolig med op til 80 % af den markedspris, som vurderingsfolk fastsætter. For fritidshuse er grænsen 75 % og for grunde er den 40 %.

I modsætning til et almindelig lån i en bank, er et realkreditlån baseret på obligationer, som sælges på Fondsbørsen, så kursværdien kommer til at passe med det beløb, der skal lånes.

Fleksibilitet ved stor friværdi i boligen
Løbetiden på et realkreditlån er typisk mellem 10 og 30 år og med mulighed for 10 og helt op til 30 års afdragsfrihed.
 
I de senere år er der kommet en lang række nye realkreditprodukter på hylderne, både med fast og variabel rente. Sidstnævnte kan fås i flere varianter med loft over, hvor høj renten kan blive i en given periode.

Så hvor markedet for realkreditlån tidligere var stærkt reguleret og uden de mange valgmuligheder, så er markedet i dag oversvømmet med en lang række nye muligheder. Den enkelte boligejer har således mulighed for at vælge lige præcis den eller de låntyper, som kan strikkes sammen efter ønsker og behov.

Op til 30-årig afdragsfrihed
Totalkredit tilbyder realkreditlån, som giver dig masser af fleksibilitet, hvis du har stor friværdi i din bolig – og en stærk økonomi. Du kan låne op til 75% af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.
 
Det er nok de færreste, som har overblikket over de mange muligheder, og samtidig kan se dem i en eventuelt kombination med almindelig lånefinansiering i banken. Derfor er det utroligt vigtigt, at du kontakter din rådgiver, når boligfinansieringen skal fastlægges eller tilpasses.

Kontakt rådgiver

Hvad har du råd til at købe for - prøv vores boligberegnere:

Har du det rigtige realkreditlån i boligen?


Lån med 30 års afdragsfrihed  se om det er noget for dig

I Skjern Bank er vores anbefaling

I øjeblikket er du som boligejer begunstiget af et historisk lavt renteniveau, og dermed har du mulighed for at sikre dig en fast lav rente med løbetider fra 10 til 30 år.

Vi anbefaler i øjeblikket obligationslån med fast rente.

Argumentet for vores anbefaling er bl.a.

  • Høj sikkerhed og sigte mod at reducere din restgæld i tilfælde af fremtidige rentestigninger og dermed god beskyttelse af din friværdi

Vi rådgiver naturligvis individuelt, ud fra dine ønsker og behov. Og hvis du er fristet af den p.t. lave rente - samtidig med, at du har plads i økonomien til rentestigninger og trives med risikoen, kan du overveje Fkort, RenteMax eller F5 lån.

Vi sidder klar, når du har tid - find kontaktoplysninger herunder

Kontakt en rådgiver

eller læs mere om hvorvidt du har det helt rigtige lån i boligen via linket herunder

Har du det rigtige lån i boligen - klik her og læs mere

Find obligationskurser

Her finder du et link til kurser og renter på de obligationer, som ligger bag Totalkredits lån.

Totalkredit kursliste - klik her 

  

KundeKroner fra Totalkredit

KundeKroner er en rabat til dig, der har et privat realkreditlån i Totalkredit. Læs meget mere om KundeKroner via linket herunder.

KundeKroner - klik her 

Lidt om Realkreditlån

Ved hjælp af videoerne giver vi dig her lidt viden om hvordan et realkreditlån er bygget op samt hvad forskellen er på et realkreditlån med afdrag og et uden afdrag - og sidst men ikke mindst hvordan du skal forholde dig, når dit afdragsfrie lån udløber.