Logo

Ung kunde i Skjern Bank

Vi er med dig hele livet - når du flytter hjemmefra, køber din første bil, stifter familie...

Selvom du er ung, og måske ikke synes du har så mange penge at gøre godt med, skal du selvfølgelig ikke snydes for vores personlige rådgivning. Vi lytter til dig og giver gode råd til, hvordan du skruer økonomien bedst sammen.

Er du fx. på vej til at flytte hjemmefra, så står du pludselig med ansvaret for din økonomi. Her hjælper din ungdomsrådgiver dig naturligvis med gode råd til dit budget, som er rygraden i dagligdagen. Når vi sammen har lagt dit budget, så kender du dine faste udgifter. Og så overfører du det samme beløb til budgetkontoen hver måned, uanset om der er måneder, hvor udgifterne er større og måneder, hvor de er mindre.

Med vores net- og mobilbank har du tjek på økonomien – døgnet rundt. Du kan se, om din løn er gået ind, overføre penge mellem dine konti og sende penge via MobilePay til andre.

Ung kunde er et vidt begreb, derfor har vi delt vores ungdomskoncept op i to "pakker" med gode tilbud tilpasset lige præcis dig - i Skjern Bank kalder vi det...

  • 1317 - for dig mellem 13 og 17 år
  • 1828 - for dig mellem 18 og 28 år

Er du under 13, skal du naturligvis ikke snydes, så her har vi også noget for dig. Her kan dine forældre bl.a. oprette en KVIK konto. Kontakt en rådgiver og hør' mere om mulighederne.

Læs mere om 1317 og 1828 herunder

1317 - klik her

1828 - klik her

Find din Ungdomsrådgiver

Ungdomsrådgivere i Skjern Bank