Logo

Skjern Bank Boligkonto

Spar op og får bonus oven i forrentningen...

Det er en god ide at have en opsparing, når du skal købe hus eller ejerlejlighed. Spar op og få en bonus oven i forrentningen.

Start din opsparing så tidligt som muligt. Jo større beløb du har sparet op inden dit boligkøb, jo lavere bliver din husleje, og jo bedre vil din økonomi være beskyttet, hvis boligpriserne falder. I de fleste tilfælde skal du kunne lægge 5% af købesummen kontant, når du køber en bolig.

Boligkontoen kan også bruges til indskud på en lejlighed eller til forbedringer af din bolig.

Både renter og bonus
Du skal indsætte mindst 2.400 kr. om året på kontoen i en periode på mindst 3 år. Du må højest indskyde 25.000 kr. om året og højest 250.000 kr. i alt. Ud over en variabel rente på 1,60 % p.a. (pr. 29.04.2024) får du en bonus på 3 % i de første 10 år kontoen løber. 

Det er en forudsætning, at

  • opsparingen anvendes til boligformål
  • hele boligfinansieringen sker gennem Skjern Bank
  • du har din NemKonto i Skjern Bank
  • du er under 35 år

Fortryder du din opsparing, kan du til enhver tid få den udbetalt med 3 måneders opsigelse, uden bonus og med en dekort på 0,75%.

Boligrådgivning
Vi rådgiver dig om alle facetter i et boligkøb. Har du konkrete planer om boligkøb eller leje af en lejlighed, kan vi hjælpe dig med at finde den boligfinansiering, som passer bedst til dig og din økonomi. En Skjern Bank Boligkonto kan du få, fra du er 13 år.

Vil du vide mere om Skjern Bank Boligkontoen, skal du blot udfylde formularen her på siden, så kontakter en rådgiver dig hurtigst muligt.