Logo

Løn- og personaleløsninger med Skjern Bank

"Medarbejdere medfører administration". Udbetaling af løn, ansøgning om refusioner og udarbejdelse af kontrakter er eksempler på opgaver, der tager tid i hverdagen.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan!

Vores samarbejdspartner Visma Dataløn tilbyder løsninger til behandling af løn og administration af personale.

Lønløsninger

Et lønsystem skal gøre lønbehandling enkelt og overskueligt, så du kan fokusere på din kerneforretning frem for administration. Visma Dataløn tilbyder forskellige lønløsninger, der på en effektiv og fleksibel måde kan håndtere dine lønudbetalinger. Du kan vælge selv at stå for lønbehandlingen i en af Visma Dataløns løsninger, f.eks. DataLøn, eller du kan vælge LønAdministration og dermed overlade opgaven helt til Visma Dataløn. Så skal du blot ringe eller sende en e-mail til Visma Dataløn med nogle få oplysninger, når det er tid til at udbetale løn.

Personaleløsninger

Hos Visma Dataløn kan du få udarbejdet ansættelseskontrakter eller få gennemgået dem du allerede har, og du kan få personalejuridisk rådgivning, f.eks. i forbindelse med fratrædelser. Visma Dataløn kan også søge om refusioner på dine vegne hos det offentlige, så din virksomhed ikke går glip af penge I er berettiget til.

Fordele - Visma Dataløn

Fordelen ved at anvende en løsning fra Visma Dataløn er, at:

  • beregning og indberetning sker automatisk og til tiden
  • lønsedler, årsopgørelser m.m. udarbejdes af lønsystemet
  • der sker løbende opdatering i forbindelse med nye lovkrav og lignende
  • du får løst dine personaleadministrative opgaver efter gældende regler

Sådan kommer din virksomhed videre

Kontakt en af vores erhvervsrådgivere, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at anvende en af Multidatas løsninger til løn- eller personaleadministration. Du finder os via linket herunder.

Find erhvervsrådgiver