Investér i vedvarende energi

Går du med tanker om at investere i grønne energiprojekter, så har vi i vores erhvervsafdeling gode kompetencer,  som kan hjælpe dig med at realisere din investering i et eventuelt kommende energiprojekt.

Foruden rådgivning vil du nederst på siden hele tiden have mulighed for at følge med i kommende og aktuelle energiprojekter.

Kontakt os direkte via kontaktformularen her på siden  vi garanterer kompetent viden og en hurtig tilbagemelding på din henvendelse.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis dit projekt eksempelvis vedrører din private boligøkonomi. Du finder kontaktoplysninger herunder.

Kontakt din rådgiver


"I Skjern Bank har vi gennem mange år opbygget erfaring og viden inden for energi og finansiering af energiprojekter – og det stiller vi meget gerne til rådighed for interesserede"

Carsten Jensen, Kundechef— energi og ESG i Skjern Bank

Vi glæder os til at høre fra dig

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

Kommende og igangværende projekter

 

 • Havvindmølleparken Vesterhav Syd ved den jyske vestkyst

  Finansiering og detaljer

  Fakta
  Antal udbudte aktier: 156.225
  Pris pr. aktie: kr. 3.634,75
  Tegningsperiode: 11. maj — 6. juli kl. 12.00
  Krav for at købe: Fast bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune eller at du ejer et fritidshus i kommunen i min. 2 år.

  Læs meget mere om projektet via linket herunder, hvor du også har mulighed for at købe andele. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du ønsker at få et tilbud på finansiering af aktier i projektet.

  Læs mere her

  Kontakt din rådgiver og hør mere