Logo

Altid penge med dig

Tilføj dine kort i Google Pay...

Nem og enkel betaling med dit MasterCard og VISA-kort

Brug Google Pay på din Android telefon eller –tablet, og behold dine fordele ved dit MasterCard og VISA-kort. Google Pay er nem og enkel betaling, som virker med de Android-enheder, du allerede benytter. Dine kortoplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere og sikrere, at betale i butikker, i apps og på nettet.

For at kunne anvende Google Pay til betaling i butikker, skal din Android enhed have Android 5.0 eller højere, samt have NFC-chip.

Det er nemt at tilføje dit kort til Google Pay - kom godt i gang

  • Hent og åbn Google Pay-appen
    img
  • Gå til kortoversigten i din mobilbank - Min Skjern Bank

  • Tryk på "Tilføj til Google Pay" ved det kort, som du vil tilføje

  • Acccepter brugervilkår

Her kan du betale

Du kan bruge Google Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

img

img

Nem og enkel betaling

Google Pay er en nem og enkel måde at betale i butikker, i apps og på nettet med din Android telefon eller -tablet. Betalingen sker hurtigt, og du skal ikke bruge andet end dine sædvanlige Android-enheder. Ved betaling i apps og i netbutikker, er Google Pay også en hurtigere og nemmere betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette brugerkonti eller udfylde kontaktformularer.

Sikker og enkel betalingsform

Når du betaler med Google Pay, får dit kort specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode.

Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Googles servere og bliver heller ikke delt med den butik hvor du har handlet.

Spørgsmål og svar

Ja. Du kan også bruge Google Pay på Android tablets med minimum Lollipop 5.0 som styresystem.

Nej. Google Pay er personlig og bør derfor ikke deles mellem flere personer/kortholdere. Når du lægger først kort i Google Pay vil telefonen "låse" telefonen til den person. Hvis du vil have et kort ind fra en anden person skal du først slette det kort, der allerede er i Google Pay og så kan du lægge et nyt ind.

Du kan tilmelde alle Mastercard, Visa og Visa-siden af Visa/Dankort.

Ja, du skal bare huske at slette dine kort, hvis du afleverer telefonen tilbage til firmaet.

Sikkerheden er høj. Google Pay er ekstra sikker, fordi der ikke ligger kortoplysninger på telefonen, og der derfor ikke udveksles kortoplysninger mellem mobil og terminal. Der er altså ikke et kortnummer, der kan aflures.

Ud over dette benyttes en række avancerede krypteringer af data.

Skulle der alligevel ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket, som når du benytter betalingskort.

Vi anbefaler, at du sætter mobilen til automatisk at låse, når du ikke bruger den, så andre ikke kan få adgang til mobilen og Google Pay. Mister du din mobil, skal du øjeblikkeligt kontakte Skjern Bank, så kortene i Google Pay kan blive spærret.

Dine kort er personlige og bør ikke deles med andre. Du bør derfor ikke lade andre få adgang til din telefon med dine virtuelle kort.

Kontakt Skjern Bank med det samme, hvis du mister mobilen. Så kan vi spærre alle kort i Google Pay. Du kan også gøre det selv via "Find min enhed" i din Google Konto.

Det kort, der står som foretrukket, vil være fremhævet. Har du mere end ét kort i Google Pay, vil du kunne skifte imellem dem, når du vil betale.

Hvis du sletter dine kort i Google Pay-appen eller via din Google Konto, spærres det virtuelle kort uden at dit fysiske kort spærres. Du kan også slette det virtuelle kort via den mobilbank. Ellers kontakt Skjern Bank.

Dit virtuelle kort er forbundet med dit plastickort, og hvis ikke dette er aktivt, kan du ikke benytte dit virtuelle kort.

Kontakt Skjern Bank for at løse problemet.

Når du tilmelder din nye Android telefon til dit Google-ID, bliver dine kort i Google Pay automatisk synkroniseret med over.

Kontakt Skjern Bank, så kan vi spærre alle dine kort. Har du fået stjålet din mobil, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigt.

Du kan også selv gøre det i "Find min enhed" i din Google Konto eller via din mobilbank.

Ja, du kan betale med Google Pay, så samme måde som du kan betale med dit kontaktløse fysiske kort - også hvis terminalen er offline.

Det er altid terminalen, der afgør, om en betaling er gået igennem. Se på terminalen eller din kvittering, hvis du er i tvivl.

Af sikkerhedsmæssige årsager har de to kort ikke samme kortnumre. Det du ser på kvitteringen, er uddrag af dit vituelle korts nummer.

Ja, Google Pay kræver ikke adgang til mobilnet eller wifi, for at gennemføre en betaling.

Ja, ved beløb over 350 kr., skal du låse din telefon op med enten kode, fingeraftryk eller mønster. Ved beløb under 350 kr., skal du blot aktivere skærmen.

Der gælder de samme beløbsgrænser, som på dit fysiske kort. Vær opmærksom på Visa-siden af dit Visa/Dankort, hvor der er en grænse på 25.000 kr. pr. løbende 7 dage.

Ja, de seneste 10 transaktioner med det virtuelle kort kan ses i Google Pay-app.

En betaling med Google Pay betragtes som en international betaling, derfor vil betalingen først kunne ses efter nogle dage, ligesom hvis du bruger dit kort i udlandet.