Logo

Apple Pay

Nem, hutig og sikker betalingsløsning...

Super nem mobil betaling

Apple Pay er nemt, sikkert og virker med de Apple-enheder, du allerede bruger. Du kan lave sikre betalinger i butikker, i apps og på nettet. Apple Pay er nem at bruge og sikkerheden er helt i top.

Dine fordele med Apple Pay

  • Nem og hurtig betaling
  • Kan bruges i stort set alle butikker
  • Kan bruges i både Danmark og udlandet

Apple Pay kan bruges på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac - det eneste du skal bruge for at bruge Apple Pay er at du har et betalingskort fra Skjern Bank (MasterCard, Visa og Visa-delen af Visa/Dankort) og en iPhone 6 eller nyere, som er opdateret til iOS 11 eller en nyere version.

Sådan betaler du med Apple Pay i butikker

I butikker betaler du ved at holde din iPhone over betalingsterminalen/kortlæseren, mens du har fingeren på touch-id. Ønsker du at bruge Face ID trykker du to gange på sideknappen, kigger kort på skærmen og holder din iPhone hen til betalingsterminalen/kortlæseren. På Apple Watch skal du trykke to gange på sideknappen og holde dit Apple Watch hen til betalingsterminalen/kortlæseren.

Betalingen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end din iPhone eller Apple Watch.

Sådan betaler du med Apple Pay online

Når du skal betale online og i apps, er Apple Pay også en hurtigere og mere sikker betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette konti eller udfylde omfattende formularer.

For at betale i apps og på websites vælger du blot Apple Pay ved kassen og gennemfører transaktionen.

Sikkerhed er nøgleordet dine indkøb er en privat sag

Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Det betyder, at dit kortnummer aldrig bliver gemt på hverken din enhed eller på Apples servere. Og når du betaler, deler Apple aldrig dine kortoplysninger med forhandlerne.

Her kan du betale

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler.

Se en liste over kompatible Apple Pay enheder her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Apple Pay, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte din rådgiver - du finder os lige her.

Find en rådgiver

Så nemt er det at komme i gang med Apple Pay

Er du allerede kunde og bruger vores Mobilbank, kan du hurtigt og nemt tilmelde dig via kortoversigten. Du trykker blot på ikonet ”Add to Apple Wallet” ud for dit betalingskort og følger vejledningen. Husk at downloade den nyeste version af mobilbank.

Har du ikke mobilbank, kan du i stedet tilføje dit kort via Apple Wallet-appen på følgende måde:

  • På iPhone skal du åbne Wallet-appen og trykke på +
  • For at bruge Apple Watch skal du åbne Apple Watch-appen på din iPhone, vælge “Wallet & Apple Pay” og trykke på “Tilføj kredit- eller debetkort”
  • På iPad skal du gå til Indstillinger, åbne “Wallet & Apple Pay” og vælge “Tilføj kredit- eller debetkort”.
  • På MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger, vælge “Wallet & Apple Pay” og klikke på “Tilføj kort”.

Se videoen og kom godt i gang.