Forskellen på lån og kredit

BoligMAX lån

Boliglånet er et lån, som bruges til at finansiere en del af dit boligkøbet. Boliglånet dækker typisk 80-95% af ejendommens handelsværdi, – men kan i princippet finansierer hele boligen.

BoligMAX kredit

Boligkreditten er en kassekredit, som du ligesom boliglånet kan bruge til finansiering af din bolig. Boligkreditten er et fleksibelt produkt, idet du kan lade være med at betale afdrag i perioder og har du lidt ekstra tilovers eller opsparing, kan du indbetale et større beløb.

Du bestemmer altså selv, hvornår og hvor meget du betaler af på kreditten, og har du skabt ”luft på kreditten” kan du vælge at bruge friværdien til ombygning af din bolig, køb af bil, udbetaling på sommerhus eller lign..

Forskellen på lån og kredit

BoligMAX lån BoligMAX kredit
Beløb Ingen fast beløbsgrænse Ingen fast beløbsgrænse
Løbetid Op til 30 år Genforhandles efter 10 år
Fast afdrag Ja, du betaler normalt et fast beløb hver måned Nej, normalt afdrager du ikke på kreditten med et fast beløb
Kendetegn Fast tilbagebetaling Fleksibel tilbagebetaling
Du betaler renter af restgælden Du betaler rente af det brugte beløb

 

Før vi tilbyder lån eller kredit, gennemgår vi din økonomi sammen med dig. Det tilbudte lånebeløb afhænger bl.a. af din økonomi og den sikkerhed vi kan få i din bolig.

ÅOP (årlige omkostninger i procent) vil altid fremgå af de beregninger du ser fra os.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os eller udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du får direkte kontakt til en rådgiver via linket herunder.

Find en rådgiver

Vi glæder os til at høre fra dig

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.