Logo

Formuerådgivning

Når din formue fortjener ekstra opmærksomhed...

Din formue fortjener den bedste behandling. Formuerådgivning i Skjern Bank er din garanti for, at din formue får den opmærksomhed, som den har fortjent.

Målet med formuerådgivningen er at hjælpe dig med at træffe de helt rigtige beslutninger - altid med udgangspunkt i kvalificeret rådgivning, hvor der tages udgangspunkt i din investeringsprofil.

Det får du med Skjern Bank Formuerådgivning:

  • Én samlet plan for hele din formue
  • Kvalificeret rådgivning så du har en forståelse for, hvad der passer bedst for din økonomi
  • Tryghed — opnåelse af det bedst mulige afkast med udgangspunkt i din risikovillighed
  • En helhedsbetragtning af din formue — bolig, pension, frie midler eller opsparing i virksomhed

Kontakt os — så finder vi den bedste løsning for dig

Få adgang til kvalificeret formuerådgivning — klik på linket og find kontaktoplysninger på vores erfarne investeringsteam.

Din pension og formuerådgivning

Pensionsopsparing er en integreret del af vores formuerådgivning og dermed vores investeringsrådgivning. Vores investeringsprodukter kan bruges til styring af både pensionsformuer og opsparing skabt af frie midler.

Formuerådgivning er en helhedsbetragtning af din formue, hvad enten formuen er i mursten, pensionsopsparing, i frie midler eller opsparing i din eventuelle virksomhed.

Vores pensions- og formuerådgivere er klar til at hjælpe med et overblik over dine pensionsforhold. Vi hjælper dig med at sammensætte og optimere din opsparing, så du sikrer dig en økonomisk tryg tilværelse, når du går på pension.

Vi kan supplere din pensionsopsparing med forsikringer, som sikrer dig og din families økonomi ved sygdom og dødsfald.

Er du tæt på dit pensionstidspunkt, eller har du forladt arbejdsmarkedet, hjælper vi dig med et overblik over, hvordan dine indtægter udvikler sig fremtidigt samt hvilken nedsparingsrækkefølge, der er den mest optimale for dig.

Læs mere om dine pensionsmuligheder via linket her