MitID Erhverv

I løbet af 2022 bliver NemID til MitID. Hele Danmark skifter til et nyt digitalt log-in, og det skal I som virksomhed forholde jer til. Det kommer nemlig til at få betydning for, hvordan I identificerer jer, når I skal bruge Skjern Banks Netbank Erhverv.

I bliver kontaktet direkte, når det er jeres tur
Selve skiftet sker løbende frem mod juni 2022. I får direkte besked i Netbank Erhverv, når det er jeres tur. Allerede nu skal I dog overveje, hvilken løsning I vil vælge, for der er to løsninger at vælge mellem: Personligt MitID eller oprettelse af et nyt MitID. Her er forskellene.

1 - Anvend samme MitID til Privat og Erhverv
Medarbejdere, som har adgang til Netbank Erhverv, kan vælge at bruge deres personlige MitID. Når de logger på Netbank Erhverv, kan de tilknytte deres personlige MitID. På den måde kan de bruge det identifikationsmiddel, og de koder, de er vant til. Der er ingen yderligere omkostninger.

2 - Opret et nyt MitID til Netbank Erhverv
Medarbejderne kan vælge at oprette et nyt MitID, som de skal bruge til Netbank Erhverv, hvis de ønsker at adskille privat og erhverv. Der kan være situationer, hvor det koster at oprette et nyt MitID

Virksomhedspolitik – hvilken mulighed vælger I?
Når jeres brugere logger på, bliver de bedt om at vælge mellem de to muligheder. Det er derfor vigtigt, at I som virksomhed tager stilling til, om jeres medarbejdere må bruge deres personlige MitID, eller om de skal oprette et nyt MitID. I har mulighed for at vælge om senere.

Sådan gør du

Personligt MitID til din erhvervsadgang.

Nyt MitID og tilknytning til din firmamobil

   

Nyt MitID og tilnytning til mobilappen

Nyt MitID og anvendelse af kodeviser

Generelt om MitID

  

Privat MitID til NetBank Erhverv

  

Udenlandske medarbejdere uden MitID

  

Sikkerhed og identifikationsmidler

  

Øvrig hjælp og support