Ny afdeling i Virum

Virum får en lokal bank – Skjern Bank udvider nemlig sit markedsområde, og åbner ny afdeling centralt i Virum.

For 10 år siden åbnede vi afdelingen i Hellerup, udtaler underdirektør Carsten Allerslev, og det er gået fantastisk godt, med fremgang alle årene.

Den nye afdeling i Virum har allerede fået sin første medarbejder, nemlig afdelingsdirektør Claus Christensen, som gennem de seneste mange år har været kunderådgiver og senest souschef i Skjern Banks afdeling i Hellerup.

Claus kender således indgående Skjern Banks nøgleværdier, som er Nærvær – Handlekraft og Individuelle løsninger – og han kender bankens målsætning om at være lokalområdets foretrukne samarbejdspartner, når det gælder bankforretninger, udtaler Carsten Allerslev.

Vi oplever meget stor opbakning med generel stor tilgang af nye kunder i Skjern Bank, udtaler den nyudnævnte afdelingsdirektør Claus Christensen – og fortsætter - jeg håber og tror på, at vi kan overføre vores succes til vores nye afdeling i Virum, og at rigtig mange har lyst til at høre om - og erfare de mange fordele vi kan tilbyde de nye kunder, som vil betro os deres bankforretninger.

Vores nye kunder i Virum kan møde os centralt i byen, vi har nemlig indgået en lejeaftale om etablering i velegnede lokaler på adressen Frederiksdalsvej, i samme bygning som dagligvarebutikken Meny.

Det er en rigtig god placering udtaler Claus Christensen – tæt på p-pladser og på byens mest centrale strøg. Det passer rigtig godt med vores målsætning i banken om at være tilgængelige for vores kunder.

Vi er klar allerede fra 1. maj. Mens vores lokaler bliver klargjort, vil vi betjene nye og bestående kunder i Virum-området fra vores afdeling i Hellerup, og vi kommer meget gerne ud til kunderne, såfremt de ønsker et møde i hjemmet. Vi forventer og ser frem til at kunne åbne dørene til vores nye Virumafdeling i løbet af august måned.

Nu skal vi i gang med at finde afdelingens øvrige medarbejdere, og lige som vi meget gerne vil i kontakt med nye kunder i området, hører vi også meget gerne fra dygtige bankmedarbejdere, som har lyst til at blive en del af vort hold i Virum, slutter Carsten Allerslev.