Ny app gør mobilen til digital tegnebog

Nu er Skjern Bank på banen med en ny app – My Wallet – der gør det muligt for dig at betale kontaktløst med elektroniske betalingskort ved blot at holde mobilen hen til betalingsterminalen.

Mobiltelefonen er blevet det værktøj, rigtig mange mennesker har lige ved hånden for at få mest muligt ud af dagen. Den kan holde styr på dit netværk, din kalender og alt det, du skal huske, og den er adgang til underholdning og til at holde dig opdateret om det, der sker i verden.

Derfor er det også meget naturligt, at mobilen bliver den nye digitale tegnebog. På sigt behøver du ikke tage din fysiske pung med i byen - du har jo alligevel mobiltelefonen med din wallet lige ved hånden.

I første omgang til Androidtelefoner
Den nye My Wallet er et tilbud, som vil kunne downloades som app i første omgang til Androidtelefoner via Google Play og senere til iPhone via App Store.

MasterCard og rene Visa kort
Version 1 af My Wallet giver dig mulighed for at koble dine MasterCard samt rene Visa kort til din Androidtelefon. På sigt bliver de øvrige korttyper naturligvis koblet på.

Udover betalingskort vil My Wallet kunne rumme elektroniske kopier af internationale betalingskort. I fremtiden kan den blive omdrejningspunkt for alle betalinger. Samtidig er sikkerheden høj, for der kommer ikke til at ligge kortnumre på mobilen, der kan aflures.

Hent My Wallet til Androidtelefoner

My Wallet - klik her

Kortregler

MasterCard Debit

MasterCard

Dankort

Visa/Dankort