Ny app gør mobilen til digital tegnebog

Nu er Skjern Bank på banen med en ny app – My Wallet – der gør det muligt for dig at betale kontaktløst med elektroniske betalingskort ved blot at holde mobilen hen til betalingsterminalen.

Mobiltelefonen er blevet det værktøj, rigtig mange mennesker har lige ved hånden for at få mest muligt ud af dagen. Den kan holde styr på dit netværk, din kalender og alt det, du skal huske, og den er adgang til underholdning og til at holde dig opdateret om det, der sker i verden.

Derfor er det også meget naturligt, at mobilen bliver den nye digitale tegnebog. På sigt behøver du ikke tage din fysiske pung med i byen - du har jo alligevel mobiltelefonen med din wallet lige ved hånden.

Android
Den nye My Wallet er et tilbud, som vil kunne downloades som app via Google Play. I den nuværende version af My Wallet har du mulighed for at lægge dit MasterCard samt Dankort og Visa/Dankort (Dankort-delen) i og dermed betale direkte med din androidtelefon.

Download appen lige herunder

My Wallet til android

Hvordan fungerer det med Android
Med Android-telefoner sker betaling via NFC-teknologien. Det fungerer ligesom ved en kontaktløs betaling fra et fysisk kort.

iPhone
My Wallet kan downloades via App Store, og i den nuværende version har du mulighed for at lægge dit Dankort og Visa/Dankort (Dankort-delen) ind, så det er muligt at betale direkte med din iPhone.

Download appen lige herunder:

My Wallet til iPhone

Hvordan fungerer det med iPhone?
Når du har registreret dine betalingskort direkte i appen med dit NemID betaler du med My Wallet på følgende måde:

Betaling med My Wallet kan ske de steder, hvor forretningerne har sat BlueTooth-skilte op. Når du betaler, skal du holde mobiltelefonen hen til Bluetooth-terminalen. Når du betaler med Bluetooth, har du mulighed for at starte betalingen, før du kender beløbet ved at bruge "check-in" funktionen. Når beløbet er kendt, bliver du bedt om at godkende betalingen og eventuelt indtaste pinkode.

My Wallet = Stor sikkerhed
Udover betalingskort vil My Wallet kunne rumme elektroniske kopier af internationale betalingskort. I fremtiden kan den blive omdrejningspunkt for alle betalinger. Samtidig er sikkerheden høj, for der kommer ikke til at ligge kortnumre på mobilen, der kan aflures.

Læs de opdaterede regler på kortområdet herunder:

Kortregler

MasterCard Debit

MasterCard

Dankort

Visa/Dankort