Mobilen og dine kontaktløse betalingskort

Skjern Bank tilbyder en spændende app – My Wallet – der gør det muligt for dig at betale kontaktløst med dine elektroniske betalingskort ved blot at holde mobilen hen til betalingsterminalen.

Mobiltelefonen er blevet det værktøj, rigtig mange mennesker har lige ved hånden for at få mest muligt ud af dagen. Den kan holde styr på dit netværk, din kalender og alt det, du skal huske, og den er adgang til underholdning og til at holde dig opdateret om det, der sker i verden.

Derfor er det også helt naturligt, at mobilen bliver omdrejningspunktet for dine elektroniske betalinger.

Android
My Wallet er et tilbud, som du har mulighed for at downloade som app via Google Play. I den nuværende version af My Wallet har du mulighed for at lægge dit MasterCard samt Dankort og Visa/Dankort (Dankort-delen) i og dermed betale direkte med din androidtelefon.

Download appen lige herunder

My Wallet til android

Hvordan fungerer det med Android
Med Android-telefoner sker betaling via NFC-teknologien. Det fungerer ligesom ved en kontaktløs betaling fra et fysisk kort.

Betal med låst skærm
I den seneste opdatering af My Wallet til Android er det nu også muligt at betale med låst skærm.

iPhone
My Wallet kan downloades via App Store, og i den nuværende version har du mulighed for at lægge dit Dankort og Visa/Dankort (Dankort-delen) ind, så det er muligt at betale direkte med din iPhone.

Download appen lige herunder:

My Wallet til iPhone

Hvordan fungerer det med iPhone?
Når du har registreret dine betalingskort direkte i appen med dit NemID betaler du med My Wallet på følgende måde:

Betaling med My Wallet kan ske de steder, hvor forretningerne har sat BlueTooth-skilte op. Når du betaler, skal du holde mobiltelefonen hen til Bluetooth-terminalen. Når du betaler med Bluetooth, har du mulighed for at starte betalingen, før du kender beløbet ved at bruge "check-in" funktionen. Når beløbet er kendt, bliver du bedt om at godkende betalingen og eventuelt indtaste pinkode.

Betal med låst skærm
I den nyeste opdatering er det nu også muligt at betale med låst skærm. Er beløbet over 200 kr. godkendes beløbet med dit fingeraftryk direkte på mobilen. Nemt og hurtigt og helt uden pin-kode.

My Wallet = Stor sikkerhed
Udover betalingskort vil My Wallet kunne rumme elektroniske kopier af internationale betalingskort. I fremtiden kan den blive omdrejningspunkt for alle betalinger. Samtidig er sikkerheden høj, for der kommer ikke til at ligge kortnumre på mobilen, der kan aflures.

Læs de opdaterede regler på kortområdet herunder:

Kortregler

MasterCard Debit

MasterCard

Dankort

Visa/Dankort