Elektronisk underskrift

Nu er det nemt, hurtigt og sikkert at underskrive dokumenter fra banken

Du sparer bøvlet med papirer og ringbind, og du kan altid genfinde dokumenterne i e-Boks.

Enkeltmandsvirksomhed
Som enkeltmandsvirksomhed kan du aftale med din rådgiver, om du vil have doku-mentet til underskrift i din private eller din erhverv e-Boks. Vælger du at få dokumentet i din private e-Boks, skal du logge på den. Vælger du din erhverv e-Boks, kan du følge denne vejledning.

Hvis du alene kan tegne et iværksætterselskab, aktieselskab eller anden virksomheds-form, kan du underskrive med dit private NemID frem for med en Medarbejdersignatur. Du skal logge på e-Boks erhverv, men med dit private NemID og underskrive med dit private NemID. Husk at vælge ’Færdiggør underskrivning’, når du har underskrevet, så dokumentet sendes tilbage til afsenderen.

For yderligere information samt vejledning henviser vi til videoen samt trin for trin vejledningen, som du finder her på siden.

Trin for trin vejledning - klik her

Selskaber med flere tegningsberetiggede
Hvis din virksomheds dokumenter, skal underskrives af flere tegningsberettigede, kan din virksomhed på e-Boks delegere dokumentet til de personer der skal underskrive dokumentet.

De tegningsberettigede underskriver herefter dokumentet i deres private e-Boks. For yderligere information samt vejledning, henviser vi til videoerne her på siden, samt e-Boks’s vejledning ”Sådan opretter du en underskriver og sådan delegerer du et dokument til en underskriver”, som du finder via linket herunder.

Trin for trin vejledning - klik her

Underskriftsrum

Hvis du modtager dokumenter fra banken, som skal underskrives digitalt, kan du klare det via linket herunder.

Underskriftsrum  klik her

3 forklarende videoer

Sådan underskrives et dokument

Ene underskriver for CVR-nr.

Delegering af underskriver ved flere underskrivere